22 022 984
Recensioner
218 947
Produkter
med alaScore
232
Produkt
kategorier
105
Kaffekoppar konsumeras
idag på kontoret

Vad är alaTest?

alaTest hjälper konsumenter med köpbeslut genom att objektivt informera om produktkvalitet. Vi är en oberoende testsökmotor som underlättar för konsumenter i olika valsituationer.

alaTest hjälper dig som konsument genom att:

  • gratis tillhandahålla sammanställd information från professionella testkällor.
  • förenkla den mångfald av produkttester som finns tillgänglig på Internet och i tidskrifter. Det gör vi genom att standardisera och sammanväga betyg från olika källor.
  • förenkla dina köpbeslut genom att lättöverskådligt visa en produkts fördelar och nackdelar. Du kan läsa professionella tester, tekniska specifikationer och se lägsta tillgängliga pris.

Gratis

Du betalar ingenting för att använda alaTest.

Oberoende

alaTest är oberoende av tillverkare och butiker, därför är informationen alltid neutral och opartisk.

Enkelt

Vi gör jobbet åt dig; samlar in recensioner, analyserar omdömen och gör det lätt för dig att jämföra produkter.Varför alaTest?

alaTest är en kostnadsfri och oberoende sökmotor för produktkvalitet. Tjänsten är till för konsumenter som letar efter enkla och trovärdiga köpråd.

Dagens utbud av produkter gör att vi ställs inför fler och fler valmöjligheter. Vilken produkt, vilket varumärke, vilken upplaga och till vilket pris är ofta svårt att besvara. Vi hjälper dig genom att sammanställa relevant information om produktkvalitet. alaTest utför inga tester själva, istället har vi skapat en av världens största databaser med professionella tester. Databasen uppdateras kontinuerligt med nya tester och nya produkter. Dessa matchas med tekniska specifikationer och aktuella priser från våra prisjämförelsepartners. Syftet är att hjälpa dig på ett enkelt, effektivt och trovärdigt sätt. Så varför inte alaTest?


Vad är alaScore™?

Learn more about alaScore Det finns tusentals produkttester tillgängliga på Internet och i tidningar. Samma produkt får olika betyg i olika källor. Testkriterier och betygskalor varierar vilket försvårarar jämförelse. För att förenkla, anger vi betyg i form av en så kallad alaScore™.

alaScore™ är en beräkning som sammanställer olika kvalitetsskalor från pålitliga källor. Med alaScore™ standariseras alla testbetyg för att visa ett mer relevant resultat för att bedöma produktkvalitet.


Vilka står bakom alaTest?

alaTest är en webbtjänst framtagen av International Consumer Services Sweden AB. Vi är ett självständigt bolag som ägs av de två grundarna, Arie Struik och Peter Björk, samt privata investerare. Vårt huvudkontor är placerat i Stockholm men företaget har även kontor i Berlin, New York och ett back office i Wuhan (Kina).  Vårt internationella team har representanter från Sverige, Frankrike, Holland, Kina, USA, Tyskland, m fl.

Vi förbättrar ständigt tjänsten och våra sajter samt utvecklar nya produkter. Vi hoppas att du får nytta av ditt besök hos oss.

Vi har endast ett mål: "Informera konsumenter i hela världen om produktkvalitet".Business Solutions

Kunder världen över har ökat sin försäljning och sitt kundengagemang med hjälp av alaTests flexibla, skalbara och enkelt genomförbara recensionslösningar. alaTest förser såväl återförsäljare som tillverkare och konsumenter med information om produktkvalitet från riktiga användare och experter över hela världen. Click here to know more about alaTest B2B solutions.